Buitenschoolse opvang

Op Het Fundament is de buitenschoolse opvang goed geregeld door De Hummeltjeshoeve. De BSO heeft een eigen ruimte in de school.

StudioHeartbeat_11_Fundament-47

In onze school zijn een kinderdagverblijf en een BSO gehuisvest. De Hummeltjeshoeve biedt betrouwbare en professionele kinderopvang in de leeftijd van 6 weken tot 13 jaar aan.

Op de BSO hebben de kinderen heerlijk de ruimte om (buiten) te spelen. Er is een schoolplein en de kinderen spelen in het speellokaal. Na het eet- en drinkmoment gaan de kinderen lekker spelen of doen ze mee met een activiteit. Bijvoorbeeld een creatieve activiteit, of een activiteit op het gebied van sport en spel.

De Hummeltjeshoeve vindt ouders de belangrijkste opvoeders en daarom is het belangrijk om te weten dat de ouderlijke zorg op professionele wijze wordt overgenomen, in een persoonlijke en huiselijke sfeer, met een groen tintje. Alle ontwikkelingsgebieden van je kind krijgen spelenderwijs de kans om zich optimaal te ontwikkelen.

Kijk voor meer informatie op:

Of neem contact op met Melissa Hopkoper, melissa@dehummeltjeshoeve.nl, tel.nr. 06-38039404.

Missie en visie

Onze school heeft als missie het verzorgen van kwalitatief goed onderwijs voor de totale ontwikkeling van kinderen. Op onze school krijgen kinderen de ruimte om in relatie met leerkrachten en andere leerlingen te groeien.

Het team

Het Fundament heeft een warm, enthousiast team, dat met passie voor onderwijs aan de school verbonden is. Het team benut elkaars talenten en staat open voor ontwikkeling. Met elkaar tillen we ons onderwijs naar een hoger plan.