Ouders en kinderen aan het woord

StudioHeartbeat_11_Fundament-52

Iedere dag krijgen onze kinderen onderwijs van gemotiveerde en enthousiaste leerkrachten. We zijn blij met deze christelijke dorpsschool waar ieder kind welkom is!

Wij hebben vijf kinderen, waarvan de oudste vier al op school zitten of hebben gezeten. We zijn erg tevreden over het onderwijs en over de leerkrachten. De kinderen gaan iedere dag met plezier naar school!

Het Fundament is een kleine, knusse school. Er wordt echt gekeken naar wat het kind nodig heeft en waar zijn/haar kwaliteiten liggen. Ook wordt er altijd snel gereageerd als wij als ouders vragen hebben en deze via BasisOnline stellen. Ook wordt er serieus omgegaan met problemen, zoals bijvoorbeeld plagerijen. Kortom: een heel betrokken school!

Wij vinden Het Fundament een fijne, veilige basisschool voor onze kinderen. We vertrouwen onze kinderen dan ook met een gerust hart toe aan de leerkrachten en zien onze kinderen iedere dag met veel plezier naar school gaan.

Het Fundament is een superleuke school, er zijn lieve juffen en je mag zijn wie je bent. Iedereen is mooi op zijn manier.

De school is leuk en grappig. De juffen zijn fantastisch, grappig en kunnen goed uitleggen. Je hebt op deze school snel vrienden en het is altijd gezellig.

Missie en visie

Onze school heeft als missie het verzorgen van kwalitatief goed onderwijs voor de totale ontwikkeling van kinderen. Op onze school krijgen kinderen de ruimte om in relatie met leerkrachten en andere leerlingen te groeien.

Het team

Het Fundament heeft een warm, enthousiast team, dat met passie voor onderwijs aan de school verbonden is. Het team benut elkaars talenten en staat open voor ontwikkeling. Met elkaar tillen we ons onderwijs naar een hoger plan.