Voor het eerst naar school

Voor het eerst naar de basisschool kan best spannend zijn voor je kind. Stap voor stap laten we jouw zoon of dochter kennismaken met de school, de juf of meester en de nieuwe klas.

StudioHeartbeat_11_Fundament-24

Rustig wennen

Als je kind is ingeschreven, dan ontvang je zes weken voor hij of zij vier jaar wordt een welkomstkaart en een boekje met foto’s van de klas en de structuur van een schooldag. Samen spreken we af op welke vijf wenochtenden je zoon of dochter naar school komt. Op de eerste wendag is er een intakegesprek met de ouders. Hiervoor vullen ouders een intakeformulier in, zodat we een goed beeld krijgen van je kind. We vinden het erg belangrijk dat je kind zich op z’n gemak voelt en rustig kan starten op school.

Missie en visie

Onze school heeft als missie het verzorgen van kwalitatief goed onderwijs voor de totale ontwikkeling van kinderen. Op onze school krijgen kinderen de ruimte om in relatie met leerkrachten en andere leerlingen te groeien.

Het team

Het Fundament heeft een warm, enthousiast team, dat met passie voor onderwijs aan de school verbonden is. Het team benut elkaars talenten en staat open voor ontwikkeling. Met elkaar tillen we ons onderwijs naar een hoger plan.